Winterbanden

Betrouwbare winterbanden in Apeldoorn?

Winterbanden hebben bij temperaturen onder de 7 graden Celsius meer grip, betere wegligging en een kortere remweg dan reguliere banden. In veel Europese landen zijn winterbanden in de winter zelfs verplicht! Het is daarom veilig om vanaf november t/m maart met winterbanden te rijden. Zelf geen plek voor de opslag van uw zomerbanden? Ook dat regelt Autobedrijf Hennekes uit Apeldoorn voor u.

Autobedrijf Hennekes in Apeldoorn adviseert merkonafhankelijk

Autobedrijf Henneks is een merkonafhankelijke bandenspecialist gespecialiseerd in high performance banden. In Apeldoorn vindt u daarom een buitengewoon breed assortiment aan winterbanden van hoge kwaliteit. Autobedrijf Hennekes heeft niet alleen winterbanden voor personenauto’s, maar ook voor 4×4/SUV, bestelwagens en caravan/aanhangwagens.

Opslaan bij Autobedrijf Hennekes

Waar laat u uw zomerbanden als u kiest voor winterbanden? En waar laat u uw winterbanden in de lente en zomer? Hebt u zelf geen plek om uw banden op te slaan, dan regelt Autobedrijf Hennekes in Apeldoorn dat voor u. Wel zo gemakkelijk!

Uw Autobedrijf in Apeldoorn: specialist in winterbanden

Banden moeten volgens Autobedrijf Hennekes in Apeldoorn voldoen aan comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip. Kies voor veiligheid en laat u door Autobedrijf Hennekes merkonafhankelijk adviseren over de juiste winterbanden.

Back to top